10 jaar garantie!
Strijk Autoschade werkt met Profile Repair.

Home - Profile Repair

Wandschades aan caravans en campers perfect én betaalbaar hersteld! Het herstel van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers, was vroeger tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. En dat is geen eenvoudige ingreep bij caravans en campers.

De methode om caravanwanden te repareren

De Profile Repair®-techniek is echter een betrouwbare en uitgekiende methode om deuken in caravan- of camperwand snel, perfect én onder garantie te herstellen zonder vervanging van het plaatwerk! Dat biedt enorm veel voordelen. De Profile Repair®-methode is bovendien erkend door verzekeraars.

Profile Repair® is een gepatenteerde reparatiemethode die alleen door erkende bedrijven kan worden uitgevoerd. Het resultaat ziet er perfect uit. Van de schade is helemaal niets meer te zien! Profile Repair® is gepatenteerd.

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalenHet resultaat

Gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben deze techniek grondig getest en goedgekeurd. En wordt ondersteund door caravan- en camperverzekeraars. Want het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is veelal niet nodig. Dat bespaart honderden euro's. Bovendien duurt een reparatie met behulp van Profile Repair® maar enkele dagen en is het lekkagerisico uitgesloten.